Lezing

Tegenlicht Meet-up: Digital food

Een verkenning naar het eten van morgen. Tegenlicht reflecteert in de aflevering digitaal voedsel op de huidige (onhoudbare) voedselproductie waarbij een hamburger een liter aardolie kost.

Organisator Impulse
Datum

do 30 april 2015 19:00 tot 22:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Met schaarsere en dus duurdere olie wordt de vraag hoe we in 2050 negen miljard mensen gaan voeden actueler. En dan willen we niet alleen genoeg voedsel, het moet ook gezond en lekker zijn en duurzaam geproduceerd. Helpt de aanpak van een nieuwe generatie voedselstart-ups om ons in de toekomst voldoende en goed eten te garanderen?

In het debat zullen diverse start-ups en experts uit de wetenschap hun visie geven over voedsel en voedselvoorziening. Wil je mee discussiëren over voedsel en voedselvoorziening in de toekomst, kom naar de tegenlicht meet-up ’digitaal voedsel’ op donderdag 30 april in Impulse.

De sprekers zijn:

Serie

De Tegenlicht meet-up: Een maandelijkse serie van Tegenlicht meet-ups die Impulse organiseert. Elke laatste donderdag van de maand is er een ander onderwerp uit de uitgebreide collectie van Tegenlicht waar we over discussiëren. Iedere bezoeker kan deelnemen aan de discussie. De Tegenlicht meet-ups zijn onderdeel van de Wageningen Dialogues.