Reststromen

The Future of Waste - de kracht van kringlopen

Wageningen University & research organiseert met vele partners de Future of Waste bijeenkomst op 12 oktober, waar circulaire en biobased economie en reststromen geen onbekende begrippen zijn. Maar waar zijn de nieuwe grondstoffen? En wat zijn nieuwe toepassingen voor reststromen? Deze onderwerpen en nog vele andere komen tijdens The Future of Waste aan bod.

Organisator Wageningen University & Research

do 12 oktober 2017 12:00 tot 18:00

Locatie Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem.

Ondernemers en deskundigen vertellen hoe hun bedrijven nieuwe kansen benutten. Ook is er de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen met bedrijven die reststromen gebruiken of nieuwe grondstoffen kunnen leveren. De nieuwe kansen liggen in de cross-overs tussen sectoren, vertegenwoordigd door organisatoren Circles, WUR, VNO-NCW Midden, IPKW en KIVI.

12.00 Inloop met netwerkgelegenheid
13.00 Keynotes
- Hannet de Vries-In ‘t Veld, over de kracht van kringlopen en welke kansen dit biedt voor textiel
- Aart Roos, Voormalig CEO van Auping, over circulariteit in de praktijk