The future of seafood: trends in aquaculture and fisheries

Afscheidssymposium

The future of seafood: trends in aquaculture and fisheries

Op donderdag 22 maart 2018 presenteert Johan Verreth zijn afscheid als Professor Aquacultuur en Visserij aan Wageningen University & Research. Zijn afscheidsreceptie zal worden voorafgegaan door een mini-symposium.

Organisator Leerstoelgroep Aquacultuur en visserij

do 22 maart 2018 12:45 tot 16:30

Locatie Aula, gebouwnummer 362
Generaal Foulkesweg 1
6703 BG Wageningen
0317-483592

De chairgroup Aquacultuur en Visserij nodigt u hierbij van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Programma mini-symposium
12:45 Ontvangst
13.00 Opening Prof.dr Geert Wiegertjes, Professor Aquacultuur en Visserij
13.05 Shrimp farming at turning point? Emeritus Prof.dr Patrick Sorgeloos – Gent University, België