Themadag

Themamiddag: Kansen verwaarden van dierlijke mest

Op 28 maart aanstaande organiseert de CoP Goud voor Groenlo in samenwerking met CAH Vilentum en de provincie Gelderland de bijeenkomst Kansen voor verwaarden van dierlijke mest. Deze bijeenkomst vindt plaats op KTC De Marke.

Organisator Stichting Biomassa, CoP voor Groenlo
Datum

vr 28 maart 2014 12:00 tot 18:00

Locatie KTC De Marke, Roessinkweg 2, 7255 PC Hengelo

Nieuwe wetgeving stelt het verwerken van overschotten aan mest verplicht. Wat is de stand van zaken ten aanzien van de verwerkingstechnieken en innovatieve concepten. Hoe staat het met de regelgeving. Ontstaan er nieuwe kansen voor groen gas uit mest?

Deze onderwerpen staan centraal op de werkconferentie 'Kansen voor verwaarden van dierlijke mest'. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle belangstellenden op het gebied van verwerking en -verwaarding.

Aanmelden

Op basis van de vooraankondiging hebben zich al een groot aantal personen aangemeld.  De zaal heeft een beperkte omvang. Hierdoor is nu nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht derhalve niet te lang met aanmelden want vol is vol. Aanmelden kan door een email met uw naam en verdere NAW gegevens te sturen  aanmelden@goudvoorgroenlo.nl.