Presentatie

Themapresentatie Voeding 19.40 uur

Binnen dit thema vergelijken we de opleidingen die iets te maken hebben met voeding of gezondheid.

Organisator Wageningen University
Datum

ma 9 november 2020 19:40 tot 20:10

Checklist

  • Gebruik het liefst Chrome en anders Firefox
  • Als je oortjes of een koptelefoon hebt, gebruik die dan. Dat geeft minder echo als er een vraag gesteld wordt.
  • Klik 10 minuten voor aanvang op "Ga naar de presentatie" en daarna op 'Enter meeting room'.
  • Mute je video en microfoon, tenzij er van je wordt gevraagd deze aan te doen.

Technische problemen?

Als je niet een microfoon symbool ziet betekent het dat niemand je kan horen. Klik dan op het telefoon icoontje om je audio aan te zetten.

Nog steeds problemen? Bel 06 12949512 en wij helpen je verder.

Opleidingen in dit thema

Communicatie en Life Sciences

Communicatie en Life Sciences is een unieke studie, het gaat namelijk over communicatie voor life science thema's als voeding, gezondheid, duurzaamheid, klimaat, natuur en verstedelijking. Bepaal zelf je richting. Sta jij voor het verbinden van mensen met verschillende achtergronden, dan is dit jouw studie.

Gezondheid en Maatschappij

We hebben de mond vol over gezonder leven, goede voeding en meer bewegen. Maar moeten we niet vooral uitleggen hoe dat dan kan? En moeten we in de woonomgeving niet meer gezondere ruimtes realiseren? Waar sta jij voor? Die mogelijkheden ga jij onderzoeken met Gezondheid en Maatschappij.

Food technology

De levensmiddelenindustrie is de grootste industrietak van ons land. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten zijn belangrijk om een goede concurrentiepositie te houden en om in te spelen op de wensen van de consument. Levensmiddelentechnologen leveren de kennis voor deze voortdurende vernieuwing.

Voeding en Gezondheid

Voeding en gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Voedingsdeskundigen willen de gezondheid van mensen handhaven of verbeteren door middel van gezonde voeding. Bij de opleiding Voeding en Gezondheid komen alle aspecten van de voeding van mensen aan de orde: de keuze van het voedsel, de manier waarop we het nuttigen, de verwerking van het voedsel door het lichaam en het effect van voeding op de gezondheid.