Alumnibijeenkomst

UniversiTREE in regio FoodValley gemeenten, maart - april 2019 (diverse data)

Als onderdeel van het UniversiTREE project zijn er in de regio FoodValley gemeenten op verschillende data een boom geplant. 100 bomen voor 100 jaar Wageningen University & Research was een idee van een alumnus van Wageningen. Wereldwijd zijn er bomen geplant om zodoende een bos van UniversiTREES te creëren. Met het bos wordt symbolisch de wereldwijde verbinding met Wageningen gemarkeerd. De boomkeuze betreft steeds een langzaam groeiende soort die een hoge leeftijd kan bereiken en past in de specifieke omgeving. De bomen zullen gezamenlijk een blijvende herinnering zijn aan 100 jaar WUR.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

wo 6 maart 2019 tot vr 12 april 2019

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende boomplantingen die plaats hebben gevonden. Hiernaast kunt u een aantal foto's van deze boomplantingen vinden.

Wilt u meer informatie over deze boomplantingen? Stuur dan een mail naar alumni@wur.nl.

Plaats Locatie Datum Type boom Aanwezigen
Scherpenzeel Hoek van Vlieterweg en Koepellaan 6 maart Tamme kastanje Wethouder Ad van Es, Denise Spiekerman (WUR)
Renswoude Watersnipweide, Rensoude 7 maart Pterocarya Fraxinifolia Burgemeester Petra Doornendal, Simon Vink (WUR)
Barneveld Wijnbergenlaan, Barneveld 7 maart Tillia tomentosa Burgemeester Asje van Dijk, Simon Vink (WUR)