VMBO-bijscholing Voedselbereiding

Lezing

VMBO-bijscholing Voedselbereiding

Als onderdeel van het nieuwe vmbo examenprogramma profiel groen zijn er keuzevakken ontwikkeld. Het keuzevak ‘Voeding, hoe maak je het?’ is een nieuwe invulling. Inhoudelijk komen bij dit keuzevak de volgende onderwerpen aan de orde: bewaren van voedsel, koeling, HACCP, hygiëne, voedselbewerking, voedingswaarde, eetgewoonten, voedselgezondheid, voedselproductie, voedselaanbod, voedselverspilling en marketing. Deze cursus geeft een inhoudelijk inzicht in het keuzevak, de bijbehorende (praktische) vakdidactiek en didactische werkvormen.

Organisator Aeres Hogeschool Wageningen
Datum

wo 15 februari 2017 10:00 tot 16:30

Locatie Aeres Hogeschool, gebouwnummer C
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen
088-0206700

Voor wie?

Docenten / aankomende docenten binnen het nieuwe profiel Groen die het keuzevak ‘Voeding, hoe maak je het?’ (gaan) verzorgen en weinig ervaring met de inhoud hebben.

Contact

Voor vragen, neem contact op met J. Pastoors van Aeres.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen €25.