Lezing
VMBO-bijscholing Voedselbereiding
Als onderdeel van het nieuwe vmbo examenprogramma profiel groen zijn er keuzevakken ontwikkeld. Het keuzevak ‘Voeding, hoe maak je het?’ is een nieuwe invulling. Inhoudelijk komen bij dit keuzevak de volgende onderwerpen aan de orde: bewaren van voedsel, koeling, HACCP, hygiëne, voedselbewerking, voedingswaarde, eetgewoonten, voedselgezondheid, voedselproductie, voedselaanbod, voedselverspilling en marketing. Deze cursus geeft een inhoudelijk inzicht in het keuzevak, de bijbehorende (praktische) vakdidactiek en didactische werkvormen.
Voor wie?
Docenten / aankomende docenten binnen het nieuwe profiel Groen die het keuzevak ‘Voeding, hoe maak je het?’ (gaan) verzorgen en weinig ervaring met de inhoud hebben.
Contact
Voor vragen, neem contact op met J. Pastoors van Aeres.
Kosten
De kosten voor deze dag bedragen €25.