Voeding en Farmacologie: voeding is geen farma

Prof.dr. Renger Witkamp, bekend van de Universiteit van Nederland, is een van de weinige hoogleraren die zich toeleggen op Voeding en Farmacologie. Hij bestudeert de effecten van biologisch actieve stoffen in de voeding, met als doel een gezondheidsbevorderend of genezend effect te bewerkstelligen.

Organisator Wageningen University

do 16 maart 2017 15:00 tot 20:15

Locatie Wageningen Campus

Wageningen University en het ziekenhuis De Gelderse Vallei werken nauw samen in de Alliantie Voeding Gelderse Vallei. De Alliantie Voeding Gelderse Vallei laat klinische zorg en kennis uit de voedingswetenschap bij elkaar komen en werkt aan effectieve transmurale voedingstherapie, gericht op het verminderen van de ziektelast en verbeteren van de kwaliteit van leven.

In deze masterclass presenteert Witkamp u de nieuwste inzichten over de overlap tussen de manier waarop voedingsstoffen en farmacologische processen in het lichaam actief zijn.

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.