Vrijdag 19 oktober 2018: Symposium ‘Earth Futures’

Vrijdag 19 oktober 2018: Symposium ‘Earth Futures’

’Earth Futures’ is een uniek eendaags symposium waar WUR-onderzoekers en internationaal vermaarde sprekers samenkomen om te discussiëren over veranderingen in het aardsysteem, zowel vanuit natuurwetenschappelijk als vanuit sociaalwetenschappelijk perspectief. Al sinds lange tijd levert Wageningen University & Research een bijdrage aan het interdisciplinaire onderzoek op het gebied van aardsysteemwetenschappen en -beheer, en aan de zoektocht naar oplossingen voor oude en nieuwe wereldwijde duurzaamheidsproblemen. Bij dit symposium kijken we terug op doorbraken in de interdisciplinaire wetenschap over deze onderwerpen. De huidige inzichten worden belicht en er wordt geïdentificeerd welke nieuwe kennis nodig is om de dringende interactie tussen natuur en samenleving aan te pakken in de context van voortdurende veranderingen in het aardsysteem.

Organisator Wageningen University & Research, Forest and Nature Conservation Policy

vr 19 oktober 2018 08:30 tot 18:30