Alumnibijeenkomst

WUR Alumni Event met 4TU tijdens Dutch Design Week, Eindhoven, 23 oktober 2017

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven zullen vele studenten en jonge alumni hun designs laten zien. De TU Eindhoven nodigt Wageningen alumni van harte uit om deel te nemen aan de netwerkborrel op maandag 23 oktober.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

ma 23 oktober 2017 18:30 tot 20:30

Locatie Klokgebouw Strijp-S, Eindhoven

Ben je gefascineerd door de combinatie van technologie en design? Dan is deze alumni netwerkborrel dé plek om je te laten verrassen door design-projecten van studenten, onderzoekers en jonge alumni van de vier technische universiteiten in Nederland. Deze expo biedt tegelijkertijd een inspirerende plek om alumni van de TU Eindhoven, de TU Delft, Universiteit Twente en WUR te ontmoeten. Het is tevens een ideale gelegenheid om te netwerken.

Je krijgt een gratis DDW-ticket waarmee je de rest van de week (t/m 29 oktober) gratis toegang hebt tot allerlei activiteiten en exposities van de Dutch Design Week.
Meer informatie vind je op de website van TU/e.

Locatie
We ontvangen je graag vanaf 18.30 uur in het Klokgebouw waar je de expositie kunt bezoeken onder het genot van een hapje en drankje tot 20.30 uur.

Registratie
Als je de Alumni Network Sessie en de exclusieve avondopenstelling van de 'Mind the Step 2017' tentoonstelling wilt bijwonen, meld je dan aan via de oranje knop.