WUR tijdens de Dutch Agri Food Week 2017

Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

Organisator Dutch Agri Food Week

ma 9 oktober 2017 tot do 19 oktober 2017

Voor wie is Dutch Agri Food Week?

Voor ondernemers, consumenten en burgers, maar ook voor leerlingen en studenten. En daarnaast voor toeleveranciers, foodprofessionals, producenten en beleidsmakers. Voor iedereen is er wat halen: je kunt je kennis bijspijkeren, inversteerders ontmoeten, zien hoe voedsel gemaakt wordt, hoe is het om te werken in de voedselsector of gewoon van voedsel genieten.

Wageningse activiteiten tijdens de Dutch Agri Food Week