WURtalks - Mardik Leopold en Lisa Becking

Mardik Leopold en Lisa Becking zullen in de aankomende WURtalk van 1 maart alles vertellen over marien onderzoek. Dit keer wordt de WURtalk 's middags gegeven, omdat Mardik Leopold anders de laatste boot naar zijn huis op Texel mist.

Organisator Wageningen University & Research

do 1 maart 2018 13:45 tot 16:00

Locatie Forum, gebouwnummer 102
Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen
0317–482160
Zaal/kamer C217
Prijsomschrijving Gratis

Deze WURtalk is Engels gesproken.

Walvisstrandingen

Ik onderzoek gestrande walvissen om achter de impact van menselijke activiteit op zee te komen.

Bereid je voor op mijn praatje door dit artikel over gestrande walvissen te lezen.

Tropische marine biodiversiteit

Een belangrijke vraag van mijn onderzoek is hoe gemeenschappen van soorten zich aanpassen aan veranderingen in de omgeving en hoe dit door de tijd heen is gegaan in ecologisch en evolutionair opzicht.

Wat zijn WURtalks?

WURtalks zijn lezingenavonden waarbij goede verhalenvertellers van Wageningen University & Research inspirerende lezingen geven. De WURtalks zijn voor alle studenten en medewerkers van WUR en belangstellenden daarbuiten. We nodigen je van harte uit om achteraf in gesprek te gaan met de andere bezoekers en de wetenschappers.

Meer informatie over WURtalks