Activiteit

WYI editie 2021

WYI editie 2021 is de finale van de profielwerkstukwedstrijd van het Wageningen Youth Institute (WYI). Tijdens WYI editie 2021 ga je in gesprek met experts (wetenschappers, ondernemers en beleidsmakers) over jouw mening en advies. Daarnaast kun je deelnemen aan lezingen en excursies op Wageningen Campus.

Organisator Wageningen Youth Institute
Duur WYI editie 2021 vindt plaats in maart/april 2021. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.

Het Wageningen Youth Institute (WYI) is onderdeel van Wageningen University & Research en de World Food Prize Foundation in de Verenigde Staten.

“Hoe voeden we de wereld in 2050 op een eerlijke, duurzame en gezonde manier wanneer de wereldbevolking stijgt naar 10 miljard?” Houd je je in jouw profielwerkstuk of meesterproef bezig met deze vraag? Doe dan mee met WYI editie 2021!

Programma WYI editie 2021

Tijdens WYI editie 2021 staat jouw advies en mening centraal. Je gaat tijdens rondetafeldiscussies in gesprek met wetenschappers, ondernemers en beleidsmakers over het advies dat jij geschreven hebt. Dit advies heb je gebaseerd op jouw profielwerkstuk of meesterproef.

Ook neem je deel aan verschillende excursies en kun je lezingen bijwonen op de campus van Wageningen University & Research.

Win jij WYI editie 2021? Dan ga je naar het Global Youth Institute in de Verenigde Staten!

Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Hoe doe ik mee?

Om mee te doen met WYI editie 2021 in maart of april (datum volgt) schrijf je individueel of als duo, op basis van je profielwerkstuk of meesterproef, een advies over oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk. Je wordt beoordeeld aan de hand van de kwaliteit van je advies.

Je kunt je tot 1 februari aanmelden.

Aanmelden

Meer informatie over het WYI