Sportevenement

Wadlopen

Organisator Wageningen University
Datum

vr 1 juni 2018

Wil je genieten van de natuur door een wandeling te maken door en langs de Waddenzee? Ga dan op 1 juni mee wadlopen met Thymos! Het wordt een prachtige wandeltocht, waarbij we informatie krijgen over onder andere het landschap, het getij, het bodemleven en vogels. En als we heel veel geluk hebben zien we zelfs zeehonden! Aangezien je met wadlopen erg afhankelijk bent van het getij, vertrekken we al om 14:00 vanuit Wageningen om gezamenlijk naar Noordpolderzijl af te reizen. De tocht zal zo’n drie uur duren, waarna we weer rond 01:00 terug zullen zijn in Wageningen.

De kosten voor deze ervaring zijn €27 voor mensen met sportrechten en €34 voor mensen zonder sportrechten. Daarvoor krijg je vervoer naar Friesland en terug, een geweldig dagje weg en begeleiding van gecertificeerde wadloopgidsen!

Je kunt je tot en met 25 april inschrijven en je aanmelding is pas compleet als het inschrijfgeld hebt overgemaakt naar NL66 RABO 0367 0126 26 t.n.v. SWU Thymos onder vermelding van ‘naam + wadlopen’.