Alumnibijeenkomst

Wageningen Alumnibijeenkomst regio Noord - donderdag 14 november 2019

University Fund Wageningen & KLV organiseren in samenwerking met de Regiocommissie Noord twee keer per jaar alumnibijeenkomsten in de regio. Dit najaar waren Wageningen alumni uitgenodigd voor de bijeenkomst die op donderdag 14 november plaats vond bij Natuurboerderij Eytemaheert.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

do 14 november 2019 16:30 tot 21:15

Locatie Natuurboerderij Eytemaheert

Kansen en mogelijkheden van een natuurinclusieve kringlooplandbouw
Natuurinclusieve kringlooplandbouw is een grote uitdaging voor de Nederlandse landbouw. Wageningen University & Research en natuurboerderij Eytemaheert gaan samen de nieuwe kansen en mogelijkheden van een natuurinclusieve kringlooplandbouw verkennen. Op de najaarsbijeenkomst van Wageningen Alumni Regiokring Noord komt dit thema uitgebreid aan de orde. Natuurboerderij Eytemaheert is gastheer van deze bijeenkomst.

Locatie:
Natuurboerderij Eytemaheert, Westeinde 1, 9313 TJ Leutingewolde
Hou rekening met passend schoeisel en warme kleding zowel tijdens de optionele rondleiding als tijdens het avondprogramma. Het avondprogramma vindt plaats tussen de koeien in de stal waar zitplaatsen zullen worden gecreĆ«erd voor maximaal 50 personen.

Het programma voor deze bijeenkomst vindt u hieronder.

16:30 Optionele rondleiding over de boerderij
17:30 Ontvangst met koffie en thee