Activiteit

Wageningen Campus Connect, Blockchain

Organisator Wageningen Campus Team
Datum

do 16 november 2017 17:00 tot 19:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Op de derde donderdag van de maand verzamelen ondernemende Agri-Food professionals die werken aan innovatie, kennis delen en geïnteresseerd zijn in markten van morgen zich in Impulse voor het Science & Innovatiecafé ‘Wageningen Campus Connect’. Iedere café heeft een inhoudelijk thema dat in een half uur wordt neergezet, aansluitend is er voldoende tijd om te netwerken. Het thema wordt toegelicht vanuit 3 verschillende invalshoeken: de wetenschap, het bedrijfsleven en een starter, allen met een blik de toekomst in!.

Wageningen Campus Connect is met name bedoeld om bestaande én nieuwe Campus bewoners, startups en collega's van o.a. het Business & Science Park samen te brengen. Maar andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom. Op 16 November staat Blockchain in de schijnwerpers. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de website.

Programma

17.00h Inloop
17.30-18.00h Inhoudelijke bijdragen:
Lan Ge Wur 'Nurturing trust in the ribe'
Alex de Vries, Price Waterhouse Coopers 'Building trust into the food supply chain'
Sidney Richards, AgOS AgOS is a supply chain for forward-thinking agricultural businesses'. 'Transparency and Traceability will power agrifood chains in the future'
18.00-19.00h Netwerkborrel