Summer School

Zomerlab - Summer school voor middelbare scholieren

Wil jij weten hoe het is om als landschapsarchitect aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor het Zomerlab van Wageningen University! Jij gaat aan een nieuw project werken in opdracht van de provincie Gelderland. De uitdaging? Maak een landschapsontwerp om de Veluwe weer dé recreatieve bestemming van Nederland te maken.

Organisator Wageningen University
Datum

ma 15 augustus 2016 tot vr 19 augustus 2016

Locatie Wageningen Campus

Wat ga je doen?

Samen met andere “landschapsarchitecten” volg je tijdens het Zomerlab boeiende colleges, krijg je workshops en ga je op excursie. Daarnaast ga je in groepjes aan de slag, om wat je leert tijdens de colleges en excursies toe te passen in jouw ontwerp voor de Veluwe. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. Zwemmen in de Rijn, sporten, lunchen met Wageningse studenten en nog veel meer…

Waar en wanneer?

Het Zomerlab is van 15 tot en met 19 augustus op de Campus van Wageningen University! Elke dag van 10:00 tot 17:00 verzorgen wij het programma.

De deelnemersbijdrage voor de gehele week bedraagt €50,-. Wij regelen geen slaapplaatsen, maar het staat je vrij dit zelf te doen. We kunnen je wel als tip meegeven om een tienertoerkaart van de NS aan te schaffen.

Lees meer over de tienertoerkaart

Voor wie?

Voor VWO 4 en 5 scholieren die deze zomer meer willen leren over landschapsarchitectuur en -inrichting. Dit Zomerlab is toegankelijk voor alle profielen. Inschrijven voor de summer school is niet meer mogelijk.

Vragen?

Heb je nog vragen over het Zomerlab? Neem contact op via het contactformulier aan de rechterbovenkant van de pagina.

Ga naar