Versneld naar een nagenoeg nul-emissie

WaterEvent 4 oktober: Versneld naar een nagenoeg nul-emissie

Door de invoering van de zuiveringsplicht begin dit jaar werken veel telers versneld toe naar een (nagenoeg) nul-emissie. Tijdens het WaterEvent op donderdag 4 oktober worden glastuinbouwondernemers, toeleveranciers en beleidsmakers bijgepraat over de laatste stand van zaken inzake emissieloos telen, zuiveringstechnieken en klimaatadaptie.

Organisator Wageningen University & Research Glastuinbouw en LTO Glaskracht Nederland

do 4 oktober 2018 12:30 tot 20:00

Locatie Bleiswijk
Violierenweg 1
2665 MV Bleiswijk
0317 - 485 606
Prijsomschrijving Voor leden van LTO Noord Glaskracht, LLTB en ZLTO (kosten voor niet-leden bedragen €75)
Prijs € 25,00

LTO Glaskracht Nederland en Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw organiseren op donderdagmiddag 4 oktober het jaarlijkse WaterEvent. U heeft de mogelijkheid om de stands te bezoeken waar diverse tuinbouwtoeleveranciers u informeren over hun kennis en kunde op het gebied van watertechniek. Bovendien is het mogelijk om deze bijeenkomst mee te laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie, onderdeel Veiligheid & Techniek.

Kosten

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 25,= voor leden van LTO Noord Glaskracht, LLTB en ZLTO indien u direct betaalt via iDEAL. De kosten voor niet-leden bedragen € 75,=. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 7,50 extra (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Annuleren

Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@ltoglaskracht.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen. Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief BTW.

Verlenging spuitlicentie

Deze bijeenkomst kunt u ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Veiligheid en Techniek. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 50,=. Vergeet s.v.p. niet uw spuitlicentiepas mee te nemen naar de bijeenkomst.

12:30 uur Ontvangst
13:00 uur Plenaire opening
- Opening door Caroline van der Salm (Wageningen University & Research)
- Presentatie Duurzaam omgaan met Water door Sjaak van der Tak (LTO Glaskracht Nederland)