Wageningen Dialogue

Welke antwoorden wil jij vinden in 2020? Deel je vraag op 9 januari!

Met welke vraag loop je al een tijd rond? Op welke vraag zou je graag in 2020 een antwoord willen vinden? Of sta jij open om collega’s te helpen met het zoeken naar antwoorden op hun vragen? Noteer dan 9 januari van 9.00-10.00 uur in je agenda.

Organisator Impulse
Datum

do 9 januari 2020 09:00 tot 10:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Zaal/kamer Speakers corner
Prijs Gratis

Vergroot de slagingskans om het antwoord te vinden op je vraag door deze te delen met ons. ‘Ons’ staat dan voor alle collega WUR-medewerkers die het leuk vinden om deel te nemen aan zgn. FAT-sessies (Finding Answers Together). Deze sessies worden elke twee weken georganiseerd rond de thema’s en doelen uit het strategisch plan van WUR. Pitch het antwoord dat je zoekt in de FAT-sessie op 9 januari en organiseer zo extra denkkracht van bijvoorbeeld andere onderzoekers, algemeen directeuren, docenten en business developers. Een kans ook om nieuwe supporters te vinden die jouw vraag of idee willen ondersteunen. Iedereen is op 9 januari welkom om een vraag te pitchen en/of mee te denken met anderen.

Tijdens de FAT-sessie geef jij een korte pitch over je vraag en anderen in de zaal kunnen reageren en aangeven of en hoe ze je willen helpen.
Ter inspiratie een paar voorbeelden:

  • Hoe motiveer ik studenten die geen zin hebben in groepswerk?
  • Hoe krijg ik echt heel nieuwe creatieve ideeën in mijn onderzoeksteam?
  • Hoe breng ik mijn briljante nieuwe ideeën bij andere disciplines aan de man (of vrouw)?

Stuur de vraag die jij beantwoord wil hebben alvast naar eva.verschoor@wur.nl.