Workshop Betaalde versus publieke content

Deze workshop wordt georganiseerd door GKN en de Bibliotheek van WageningenUR. Hoe ontwikkelt het uitgeven van betaalde en publieke content zich? Welke verschillende verdienmodellen zien we ontstaan?

Organisator Groen KennisNet en Bibiliotheek WageningenUR

do 25 september 2014 13:00 tot 17:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28

Welke nieuwe vormen van 'content-ontsluiten' dienen zich aan en wat voor type platformen zien we ontstaan? Wat wordt de rol van de uitgever in de toekomst en hoe past Groen KennisNet hierin? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor portals die publieke c.q. betaalde content aanbieden?

Het doel is te komen tot het aanbieden van de juiste content, op maat, op het juiste moment op de juiste plaats en in de juiste vorm.Deze workshop biedt de mogelijkheid om hierover aan de hand van een drietal presentaties van gedachten te wisselen.

De discussie wordt deze keer ingestoken vanuit de positie van de uitgevers.

Groen Kennisnet verzamelt, archiveert en ontsluit kennisbronnen.Zij werkt hierin samen met haar contentpartners; partijen die kennisbronnen aanleveren en/of afnemen. Groen Kennisnet en haar contentpartners ondersteunen lerende netwerken van docenten, leerlingen, studenten en ondernemers met kennis.

De workshop is inmiddels volgeboekt.

meer info bij Koos.Nijssen@wur.nl