Zee op zicht 2014 debat

Activiteit

Zee op zicht

Op 2 december willen we met u in dialoog. U werkt met de zee, of dit nou in de visserij, de scheepvaart, de offshore, windenergie of natuurbescherming is. Wat zijn voor uw sector de ambities om kansen op zee te benutten? En hoe zouden we volgens u de Noordzee moeten inrichten?

Organisator Wageningen Marine Research
Datum

di 2 december 2014 10:00 tot 17:00

Locatie Den Haag, 7AM

Ruimte voor dialoog in discussies met stakeholders en duidelijkheid over wie de besluiten neemt zijn belangrijke punten bij de ontwikkeling van een integraal raamwerk voor besluitvorming op zee. IMARES Wageningen UR heeft de afgelopen 4 jaar hier nationaal en internationaal onderzoek naar gedaan.

Marine Spatial Planning

Op 2 december willen we u graag het resultaat laten zien. Dit onderzoek varieert van de rol van kennis in Marine Spatial Planning processen, de governance aspecten van een dergelijk proces alsmede het omgaan met verschillende gebruiksvormen en gebruikers van de Noordzee.

We gaan met u in debat

We hebben een interactief programma opgezet met veel ruimte voor gesprek m.b.t. specifieke thema‚Äôs zoals plannen  op basis van het ecosysteem, regionale samenwerking, en realiseren van duurzame economische groei op zee. 

Aanmelden?

Zorg dat u deze inspirerende bijeenkomst niet mist! Houd daarom 2 december van 10.00 uur tot 17.00 uur vrij in uw agenda. U kunt uzelf aanmelden door een email te sturen naar marja.bruisschaart@wur.nl.