Alumnibijeenkomst

Zuivelaarsreünie - 21 mei 2021

Iedere twee jaar organiseert de reünistenvereniging De Zuivelaars een reünie. De komende reünie staat gepland voor vrijdag 21 mei 2021 en vindt plaats bij het Zuivelmuseum Erve IJzerman. Het programma bestaat zoals altijd uit een informatief gedeelte rondom een zuivelthema en een afsluitend gezamenlijk diner.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

vr 21 mei 2021

Locatie Online

De Zuivelaarsreünie is gepland op vrijdag 21 mei 2021 en vindt dit keer plaats bij het Zuivelmuseum Erve IJzerman in Wapenveld.

De middag begint met een minisymposium over ’Zuivel & Duurzaamheid’. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om de bijzondere locatie en de collectie van het museum te bekijken. De reünie wordt afgesloten met een buffet en een drankje.

In het voorjaar van 2021 stuurt het bestuur een uitgebreidere uitnodiging met informatie over de kosten en wijze van aanmelding. Het is nu natuurlijk nog onzeker of er volgend jaar inderdaad een reünie georganiseerd kan worden vanwege eventuele corona-maatregelen. Hopelijk is daar in het voorjaar ook meer duidelijkheid over.
Voor nu: graag tot ziens op 21 mei 2021!

Met vriendelijke groeten, Zuivelaars bestuur 2020-2021
Jacobine Sanders, Rob van Vliet en Barbara Hart

Klik hier voor de officiele aankondiging.

In het voorjaar van 2021 kunt u het programma van de reünie verwachten.

Zuivelmuseum Erve IJzerman
Kanaaldijk 63