Alumnibijeenkomst

Zuivelaarsreünie - 20 mei 2022

Iedere twee jaar organiseert de reünistenvereniging De Zuivelaars een reünie. De komende reünie staat gepland voor vrijdag 20 mei 2022 en vindt plaats bij het Zuivelmuseum Erve IJzerman. Het programma bestaat zoals altijd uit een informatief gedeelte rondom een zuivelthema en een afsluitend gezamenlijk diner.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen
Locatie Online

Zoals we in ons aankondigingsbericht van november 2020 al aangaven, was het vanwege corona-maatregelen onzeker of we de reünie in 2021 zouden kunnen organiseren. Inmiddels is duidelijk dat de reünie op 21 mei 2021 niet door kan gaan. We hebben daarom besloten om de reünie een jaar uit te stellen. De plannen blijven verder ongewijzigd.

De Zuivelaarsreünie is nu gepland op vrijdag 20 mei 2022
en vindt plaats bij het Zuivelmuseum Erve IJzerman in Wapenveld (www.zuivelmuseum.nl). We starten de middag met een minisymposium over ’Zuivel & Duurzaamheid’. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om de bijzondere locatie en de collectie van het museum te bekijken. De reünie wordt afgesloten met een buffet en een drankje.

In het voorjaar van 2022 kun je een uitgebreidere uitnodiging verwachten met informatie over de kosten en wijze van aanmelding.

Met vriendelijke groeten, Zuivelaars bestuur 2020-2022
Jacobine Sanders, Rob van Vliet en Barbara Hart

Programma

In het voorjaar van 2022 kunt u het programma van de reünie verwachten.

Locatie

Zuivelmuseum Erve IJzerman
Kanaaldijk 63
Wapenveld

Website www.zuivelmuseum.nl