Workshop

Breathe ... and Study Relaxed

Op het moment dat je zegt wat ademruimte nodig te hebben slaak je vaak – onbewust – een diepe zucht. Alsof je lichaam je toestemming geeft te ontspannen.

Als we onder druk staan, ervaren we allesbehalve ruimte om te ademen. Denk maar aan die momenten voor een moeilijk tentamen of een scriptie deadline. Maar juist dán is 'bewust ademen' wat je nodig hebt om door te kunnen blijven gaan!

Klinkt dit herkenbaar? Lees dan verder!

Organisator Student Training & Support
Datum

di 23 mei 2023 16:30

Duur 16:30-18:00u
Locatie Orion B3042
Prijs Gratis

Rust in je lijf
Stilte in je hoofd

In deze workshop leer je meer over de relatie tussen stress, spanning en ademhaling. Wil je leren luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft? Ontdekken hoe je uitdagingen en tegenslagen beter het hoofd kunt bieden? En hoe klinkt het om meer helderheid en focus te ervaren? Beter te slapen en prioriteiten te stellen? 

Tijdens deze workshop leer je hoe ademhaling, emoties, gedachten, spanning en ontspanning elkaar voortdurend beïnvloeden. Ook gaan we in op het herkennen van dagelijkse signalen van je lichaam en hoe je deze kunt beïnvloeden tijdens stressvolle situaties. 

Deze workshop is voor studenten die:

  • Continue prestatiedruk ervaren
  • Het gevoel hebben altijd ‘aan' te moeten staan
  • Zich onrustig of angstig voelen
  • Moeite hebben met concentreren
  • Slecht slapen of erg moe zijn, vooral tijdens stressvolle periodes
  • Gevoelig zijn voor stress en hier onder lijden

Praktische informatie

Group size Max. 15 participants
Language English
Duration 1 workshop of about 1,5 hours
Cost Free of charge; offered by Student Training & Support

Passen de data nu niet, maar heb je interesse in deze training, dan kun je je contactgegevens achterlaten via 'Register here'. Zodra de nieuwe data voor 2023-2024 bekend zijn, sturen we je een e-mail.