Activiteit

Uitgesteld - CineScience movietalk: There Will Be Blood

In deze movietalk introduceren Maximilian Kardung en prof. Justus Wessler hun onderzoek naar de bio-economie: een alternatief voor de economie die letterlijk en figuurlijk wordt aangedreven door fossiele brandstoffen. De self-made oliebaron in “There will be blood” kent geen morele en fysieke grenzen in zijn zoektocht naar nieuwe oliebronnen om succes en rijkdom te vergaren. Kent onze samenleving eenzelfde vorm van hebzucht of kunnen we een manier vinden om van de olie af te blijven?

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 17 maart 2021 20:30

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Cineville 5,-

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert WUR in samenwerking met Heerenstraat Theater een nieuw seizoen CineScience movie talks met iedere maand een nieuwe film. 

Het Heerenstraat theater heeft gepaste maatregelen genomen om op een verantwoorde manier naar de film te kunnen. Op de website van het Heerenstraat theater lees je meer over de genomen corona-maatregelen.

CineScience seizoen 2020 - 2021 vertoont ook de volgende films: