Congres

LSP scriptie genomineerd voor het Cuperusprijs 2020 (KIVI)

Organisator Acquire Publishing B.V, CROW
Datum

do 29 oktober 2020 12:00 tot 18:00

De scriptie van LSP afstudeerder Jerom Marseille (scriptiebegeleider: Dr. ir. Wendy Tan) met de titel “Exploring the First Mile: Understanding how policy, infrastructure and usage influence first mile travel by bicycle to train stations in medium-sized cities in the Metropolitan Region of Amsterdam” is een van de drie genomineerde scripties voor de Cuperusprijs 2020.

De afdeling Verkeer en Vervoer van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) looft in samenwerking met CROW, DHV en ProRail eens per twee jaar de Cuperusprijs uit voor het beste afstudeerwerk aan een Nederlandse universiteit in de Verkeerskunde en Vervoerstechniek. De prijs bestaat uit een bedrag van € 1.000,- en een jaarlidmaatschap van KIVI. Daarnaast wordt bij voldoende kwaliteit een tweede en derde prijs uitgereikt, van € 500,- en respectievelijk € 250,-. De prijsuitreiking vindt plaats op 29 oktober tijdens het Nationaal verkeerskundecongres 2020 en wordt live uitgezonden.

Wij zijn erg trots op Jerom! Jerom is afgestudeerd bij MSc Landscape Architecture and Spatial Planning (Spatial Planning) nu werkzaam als consultant bij AT Osbourne (https://atosborne.nl/at-osborne/people/jerommarseille/).