Webinar

De Wageningen Dialogues over circulaire technologie: een goed gesprek over de strategieën waarmee we samen een samenleving zonder fossiele brandstoffen kunnen realiseren - Uitgesteld

Hoe realiseer je een maatschappij zonder fossiele brandstoffen? Welke stappen moeten er gezet worden om een maatschappij zonder fossiele brandstoffen te realiseren? Klimaatverandering en de uitputting van fossiele grondstoffen zijn de belangrijkste drijfveren voor de ontwikkeling van een meer circulaire en biobased economie. Wageningen University & Research helpt u te anticiperen op de mogelijkheden die dit biedt. Om de impact hiervan op het milieu te verminderen, helpen we de industrie bij de productie van hernieuwbare materialen, chemicaliën en brandstoffen bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën, waardeketens en nieuwe bedrijfsmodellen.

Organisator Wageningen Food & Biobased Research
Datum

wo 27 januari 2021

Locatie Online

Let op: deze webinar is tot nader te bepalen datum uitgesteld. 

Hoe kunnen we alle beschikbare biomassa gebruiken in waardevolle toepassingen die geen afval opleveren? Hoe kunnen we de impact van niet-afbreekbare materialen verminderen? Lees meer over wat er nodig is om met de experts van de Wageningen Universiteit tot een meer circulaire en biobased wereld te komen. Zij bespreken de belangrijkste uitdagingen en kansen van deze ontwikkelingen en delen een aantal van de nieuwste bevindingen.

De onderzoekers van Wageningen University & Research delen hun visie graag met u en informeren u over de programma's en technologieën die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een betere, groenere economie. In dit zeer interactieve webinar bespreken we graag uw gedachten, suggesties en vragen over het implementeren van de nodige veranderingen.

Dus doe mee! Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Blijf op de hoogte