Dialogue

DocuScience: The Secret Life of Buildings - work

Wist je dat we zo’n 85% van onze tijd binnen doorbrengen? Logisch dus dat gebouwen ons gedrag beïnvloeden. Welke impact heeft architectuur op hoe we in ons vel zitten op de werkvloer? Denk aan vitaliteit en het clubgevoel van medewerkers of innovatie binnen werkomgevingen. Op dinsdag 13 juni deelt Erik van Eck, architect-directeur van Broekbakema en architect van gebouw Omnia op de WUR-campus, alles wat je over de verborgen kracht van gebouwen moet weten.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

di 13 juni 2023 19:00 tot 21:00

Duur Inloop om 18:30
Locatie Omnia

Deze documentaire is een keuze van Broekbakema, een Rotterdams architectenbureau met een meer dan honderdjarig oeuvre. Misschien ken het werk van Broekbakema van de Van Nelle Fabriek, de TU Delft Aula, Energy Academy in Groningen? Met een inspirerende DocuScience wil Broekbakema de ‘social impact’ van architectuur benadrukken voor gezondheid en welzijn van zijn gebruikers. Hoe geven anderen hun werkomgeving vorm en wat kunnen we hiervan leren?

Goed om te weten: deze documentaire is Engelstalig, zonder ondertiteling. De introductie en het nagesprek zijn Nederlands gesproken.
 

Details

De documentaire wordt vertoond in Omnia en is gratis te bezoeken. Het programma start om 19:00u, de zaal (auditorium) is open vanaf 18:30u. Registreren is niet nodig, maar zorg dat je op tijd bent want vol=vol. Na het programma ben je van harte welkom om na te praten aan de bar in Faculty Club Novum.

Vooraf een hapje eten in restaurant Novum?

Speciaal voor DocuScience biedt restaurant Novum, in Omnia, een DocuDinner aan. Het DocuDinner start om 17:30u. Voor 18,25 euro wordt je voorzien van een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht, een nagerecht en een drankje. Reserveren is vereist en kan via welkom@restaurantnovum.nl. Graag DocuScience vermelden in de e-mail. Voor dinergasten wordt een stoel gereserveerd in de zaal, dus heb je gegarandeerd plek bij de documentaire.

Over DocuScience

DocuScience is een nieuw programma in Omnia, waar medewerkers van Wageningen Campus inzichten delen in al het werk dat op de campus gebeurt. We zullen nieuwe perspectieven verkennen aan de hand van interessante documentaires die aanzetten tot een gesprek. Iedereen die op Wageningen Campus werkt is welkom, dus neem vooral je collega’s mee!