Wageningen Youth Institute editie 2021

“Hoe voeden we de wereld in 2050 op een eerlijke, duurzame en gezonde manier wanneer de wereldbevolking stijgt naar 10 miljard?” Gaat jouw profielwerkstuk of meesterproef over deze vraag? Doe dan mee met WYI editie 2021.

Organisator Wageningen University

wo 3 maart 2021

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28

Op woensdag 3 maart 2021 vindt WYI 2021 plaats. Tijdens deze dag ga je met experts in discussie over jouw advies over het wereldvoedselvraagstuk. Dit advies baseer je op jouw profielwerkstuk of meesterproef. Ook neem je deel aan verschillende lezingen en excursies op de campus van Wageningen University & Research.

De winnaar van WYI 2021 gaat in oktober 2021 mee naar de uitreiking van de World Food Prize in Des Moines, de Verenigde Staten. Hij of zij ontmoet daar leerlingen en experts van over de hele wereld en doet mee aan het Global Youth Institute.

Hoe doe ik mee?

Om mee te doen met WYI 2021 schrijf je individueel of als duo, op basis van je profielwerkstuk of meesterproef, een advies over oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk. Je wordt beoordeeld aan de hand van de kwaliteit van je advies. Kan je wel wat hulp gebruiken met je advies? Kom dan naar de workshop 'Advies geven' op dinsdag 9 februari 2021.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld je dan aan door op de onderstaande button te klikken. Heb je nog vragen over je deelname? Neem dan contact op met Mirjam Troost via het contactformulier rechtsboven op de pagina.

Aanmelden

WYI Profielwerkstuk- en Meesterproefbegleiding

Studenten van Wageningen University & Research kunnen jou helpen met je profielwerkstuk of meesterproef. Heb je vragen over hoe je je onderzoeksvraag moet opstellen, of hoe je bijvoorbeeld goede bronnen kunt zoeken? Meld je dan aan voor de begeleiding van het Wageningen Youth Institute!

world food prize.png