Activiteit

Food System Community Day

Veel WUR-onderzoekers hebben een grote bijdrage geleverd aan het verkrijgen van inzicht in transities naar duurzame voedselsystemen door projecten binnen of gerelateerd aan het Kennis Basis Onderzoeksprogramma ‘Voedselzekerheid en Waterwaardering’ (KB35).
Na elkaar een tijd alleen maar online te hebben gesproken, is het hoog tijd elkaar in levende lijve te ontmoeten om nieuwe inzichten te delen en toekomstige kansen en uitdagingen te identificeren en te bespreken. We hebben gekozen voor een 'festival'stijl waarbij er veel gelegenheid zal zijn voor interactie en ontmoeting.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

di 15 maart 2022 14:00 tot 17:00

Locatie Hotel WICC Wageningen

Graag nodigen wij WUR-collega’s die direct of indirect verbonden zijn aan of geïnteresseerd in de KB35-projecten, evenals vertegenwoordigers van de ministeries van LNV en Buitenlandse Zaken, uit om de WUR Food System Community Day bij te wonen. Het evenement vindt plaats op dinsdagmiddag 15 maart van 14.00-17.00 CET in het WICC hotel in Wageningen (HugoTech vergaderzaal).

Programma
13.30 Welkom en registratie
14.00 Plenaire opening door Ivo Demmers (Programma manager) en externe gast
14.30 Wereldvoedselsysteemcafé: carrousel waarin projecten worden gepitcht en bediscussieerd in verschillende posterpresentatie-rondes met onder andere: Deltas under Pressure, Less favorable areas in East Africa, Feeding cities & Migrant Settlements, Aquatic Systems, Transition Pathways, Multiple Scales, Food System Resilience, Just Transitions, Biodiversity in Food Systems, Nature Based Solutions Role of informal sector in transitions, en meer
16.30 Paneldiscussie, vooruitblik naar 2023 en 2024 en plenaire afsluiting
17.00 Afsluitende borrel

Registratie

Sommigen hebben het evenement al in de agenda staan; voor anderen is deze aankondiging nieuw. Om de groepen in te delen en de catering te bepalen, verzoeken wij je vriendelijk je via de oranje knop rechtsboven op deze pagina te registreren voor het event (ook als je het eerder verstuurde Outlook vergaderverzoek al hebt geaccepteerd). We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 15 maart a.s. bij de WUR Food System Community Day!