Conferentie

Foodvalley Summit Circular Agrifood: naar een slimme agrifood supply chain

Ontdek wat er gebeurt op het snijvlak van ontwikkelingen in agro, food, feed en technologie. Kom tot nieuwe inzichten en identificeer kansen aan de hand van de innovatie rapporten speciaal voor de Summits opgesteld door o.a. Rabobank en Royal Haskoning DHV. Laat u inspireren door toonaangevende sprekers van onder meer SOJAPROTEIN, Protix, Greencovery en In Ovo, winnaar van de Foodvalley Champions Circular Agrifood Award 2020.

Organisator FoodValley Summits
Datum

do 26 november 2020 15:30 tot 17:30

Samen laten zij zien hoe het voedselsysteem van de toekomst vormgegeven wordt; duurzaam en circulair. Duurzamere nieuwe grondstoffen, aandacht voor dierenwelzijn en de inzet van nieuwe technologieën voor onder meer een hogere reststroomverwaarding. Dit alles staat centraal tijdens de Foodvalley Summit op 26 november 2020.

In de Table Talk ‘Slimme agrifood keten van de toekomst’, gemodereerd door Summit Partner OnePlanet Research Center, geven FrieslandCampina, Wageningen University & Research, Lidl en Connecterra hun visie op de toekomst van circulaire agrifood en bespreken daarbij het belang van de inzet van slimme technologieën. Als voorbeeld van de impact van data op ons duurzame productiesysteem presenteert 2Grow zijn zelfsturende kas.

Tijdens deze Foodvalley Summit, georganiseerd voor ondernemers, onderzoekers en beleidsmakers, passeren ontwikkelingen, innovaties, markttrends, kansen en uitdagingen op het gebied van Circulaire Agrifood de revue. Naast een gevarieerd programma bieden de Summits voldoende interactie- en netwerkmomenten.

De Foodvalley Summits zijn een initiatief van Foodvalley NL. De Summit Circulaire Agrifood wordt georganiseerd door Foodvalley NL in samenwerking met OnePlanet Research Center. In oktober dit jaar vonden de Foodvalley Summits Eiwittransitie en Voeding en Gezondheid plaats.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website van Food Valley Summits.