Alumnibijeenkomst

GEANNULEERD KNM - film 'Dark Waters' - 26 november 2021

Op vrijdag 26 november 2021 had KNM een speciale voorstelling georganiseerd van de film Dark Waters over PFAS in Filmhuis Movie W.
Dr Nico van den Brink (WUR) zou een reflectie geven en waarna er aansluitend een discussie zou plaatsvinden. Helaas kan de filmavond niet doorgaan.

Organisator Kennisnetwerk Milieu

Geannuleerd

Het Kennisnetwerk Milieu heeft helaas moeten besluiten om de filmbijeenkomst Dark Waters niet door te laten gaan gezien de huidige coronasituatie en de beroepsmatige achtergrond van onze achterban waarvan de werkgevers een uitdrukkelijk verzoek hebben afgegeven thuis te werken en niet te veel of zelfs geen externe bijeenkomsten te wonen. We bekijken begin volgend jaar opnieuw de situatie samen met Movie W.
Voor degene die zich al hebben gegeven, Movie W neemt contact op per mail.

Over de film

De aanwezigheid van PFAS in ons milieu heeft grote maatschappelijke impact. De film Dark Waters (2019) laat het waargebeurde verhaal zien van een advocaat die zijn carrière op het spel zet als hij het opneemt tegen het chemieconcern DuPont dat in Amerika soortgelijke stoffen loosde. Na de film lichten deskundigen de Nederlandse context toe met daarna ruimte voor discussie. Zie ook de website van Movie W of bekijk de trailer.

Taal: Engelstalige film met Nederlandse ondertiteling, lezing en discussie in het Engels.

Programma

13:00 Inloop

13:30 Film met korte (filmische) duiding, inclusief pauze met gratis drankje

16:10 Duiding in de Nederlandse context

16:30 Discussie

16:45 Borrel (tot 17:30)

Wil je gegarandeerd een plek? Meld je dan aan via de website van Movie W.    

Kosten

KNM leden en studenten: €6,50 inclusief 1 consumptie
Niet-leden KNM: €8,50 inclusief 1 consumptie