Alumnibijeenkomst

GLOBUS Festival - Wageningen Campus - 2 juli 2022

GLOBUS is voor iedereen die houdt van muziek en tegelijkertijd wil bijdragen aan een goed doel! Dit jaar wordt het GLOBUS Festival voor de tweede keer georganiseerd op de Wageningen Campus. Ben jij erbij op 2 juli 2022?

Organisator GLOBUS
Datum

za 2 juli 2022

GLOBUS is voor iedereen die houdt van muziek en tegelijkertijd wil bijdragen aan een goed doel!

Het GLOBUS 2022 muziekfestival zal plaatsvinden in Wageningen. Milieuproblematiek is tegenwoordig een groot en belangrijk discussiepunt geworden. We kunnen onze ogen en oren niet meer sluiten voor onderwerpen die steeds vaker aan bod komen zoals klimaatverandering, illegale houtkap en excessief plastic gebruik. GLOBUS wil jongeren en ouderen op een leuke manier laten inzien dat een bijdrage leveren aan duurzaamheid niet lastig hoeft te zijn.

GLOBUS streeft naar een zo duurzaam mogelijk muziekfestival, met een goede line-up, een duurzaamheidsmarkt en verschillende andere activiteiten, zoals workshops en live art. Dat alles, met de kleinst mogelijke ecologische footprint. Het uiteindelijke doel: het opkopen van een zo groot mogelijk gebied tropisch regenwoud in Costa Rica met de winst van het festival, in samenwerking met ‘adopteer regenwoud’.

Goed nieuws: early bird tickets zijn NU beschikbaar! Scoor snel een van de 500 early bird tickets hier.

Meer weten over GLOBUS? Klik op de knop hieronder om naar de website te gaan.