Concert

Hanneke Rouw & Masha Galperina

Een prachtig lunchconcert met Hanneke Rouw, cello en Masha Galperina aan de vleugel. Zij spelen muziek van Beethoven (Cello Sonata 2, Op. 5 No. 2, G minor) en Lalo (Cello sonata in A minor).

Organisator Impulse
Datum

di 5 oktober 2021 12:30 tot 13:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Hanneke Rouw

Hanneke Rouw begint op acht jarige leeftijd met cello spelen. Op haar zestiende speelt ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar wint ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Masha Galperina

Masha Galperina (1989) St. Petersburg, Rusland. Vanaf zesjarige leeftijd heeft ze pianoles tot ze in 2002 naar Nederland verhuist. In 2012 studeert ze af aan het ArtEZ Conservatorium Zwollemet een 9,5 met onderscheiding.
Masha heeft meerdere prijzen op haar naam staan, waaronder driemaal de 1e prijs behaald bij het Prinses Christina Concours Oost. Voor haar eindexamen ontvangt Masha de Vriendenprijs van de stichting Vrienden van ArtEZ voor de beste eindexamenpresentatie.