Alumnibijeenkomst

NZV - online themabijeenkomst Farm to Fork - 15 april 2021

Het nieuwe Farm to Fork strategie is bekend gemaakt door Europa. Wat betekent dat voor de sector? Of voor individuele bedrijven? Wij nemen u graag mee van het beleid naar concrete praktijkvoorbeelden. Op donderdag 15 april organiseert NZV een interactieve online themabijeenkomst met Farm to Fork als hoofditem. Kom je ook?

Organisator Universiteitsfonds Wageningen
Locatie Online

De Keynote spreker voor deze bijeenkomst is Lukas Visek. Hij is collega van Diederik Samson. Zij beiden zijn lid van het team van vice-president Frans Timmermans. Meer informatie over Lukas Visek is hier te vinden.

Jan Huitema, Europarlementslid, geeft een reflectie op de inleiding van Lukas Visek; enerzijds vanuit het GLB, anderzijds vanuit zijn rol in de Europese Circulariteit.

In het tweede gedeelte van de bijeenkomst komen 2 veehouders aan het woord die Farm to Fork op hun manier al in Nederland toepassen.

  • Matthijs Baan, ElkeMelk
  • Annechien ten Have, Hamletz

De bijeenkomst wordt in Zoom georganiseerd met een moderator en discussie in Breakout-Rooms met een plenaire terugkoppeling. Na afloop is er nog de mogelijkheid om online te netwerken met mogelijk verrassende ontmoetingen en gesprekken.

Hieronder vindt u meer informatie.

Praktische informatie

Online bijeenkomst
De online themabijeenkomst is een interactieve online bijeenkomst via Zoom. Het is een Engelstalig bijeenkomst! 

Tijd
Het evenement start om 19:00 uur. De online themabijeenkomst zal rond 20:30 afgelopen zijn.

Prijzen
Dit is een gratis bijeenkomst.

Aanmelden:
Aanwezig zijn bij deze online themabijeenkomst? Aanmelden kan via het formulier op de website van NZV. Daar kunt u ook vinden wie zich al heeft aangemeld voor deze bijeenkomst.