Lezing

Openbare lezing van Dr. Frank van Berkum

In het kader van het verschijnen van zijn nieuwste boek “het hongerige brein” houdt Frank van Berkum, bekend van “Gezond slank met dr. Frank”, een openbare lezing bij Wageningen UR. Deze lezing is een van de Wageningen Dialogues, waarmee Wageningen UR rondom actuele en maatschappelijk relevante thema’s de dialoog aan gaat met een breed publiek van geïnteresseerden en betrokkenen. De lezing wordt in het Engels gehouden. De toegang is gratis!

Organisator Wageningen University & Research
Datum

ma 17 november 2014 17:30

Locatie Orion, gebouwnummer 103
Programma
17.30 Koffie en ontvangst
18.15 Welkom door prof. dr. Ir. Louise Fresco
18.25 The many faces of obesity; from a clinical perspective door dr. Frank van Berkum
18.55 Reflectie door dr. Stephan Peters, manager Kennis en Kwaliteit Voedingscentrum
19.05 Reflectie door prof. Sander Kersten, Chair Nutrition, Metabolism and Genomics, Wageningen UR
19.15 Discussie
19.30 Drinks

Over het boek:

gfad.jpg

De meeste afvalpogingen falen. Het dieet is te moeilijk, je hebt honger of boekt niet genoeg resultaat. En dat is niet zo gek, want afvallen moet je leren: je moet oefenen, moeilijke momenten overwinnen en de juiste strategie kennen. Afvallen doe je namelijk met je hoofd. Het hongerige brein is daarom geen dieet, maar jouw persoonlijke afvalcoach. Welk dieet je ook kiest, Dr. Frank van Berkum helpt je het succesvol uit te voeren. Zijn slimme trucs, effectieve strategieën en zalige recepten maken afvallen lekker en leuk, zodat overtollige kilo’s nu eens en voor altijd verdwijnen.

Dr. Frank van Berkum (1956) is internist en deskundige op het gebied van voeding, overgewicht en diëten. Zijn bestseller Gezond slank met Dr. Frank was het bestverkochte Nederlandse boek van 2010. Hij heeft een grote medische praktijk en helpt duizenden patiënten in hun strijd tegen overgewicht en de daaruit voortvloeiende ziekten en aandoeningen.