Tentoonstelling

Outside Exhibition: Future of Nature

Hoe zie jij de toekomst van de natuur voor ogen? Kunstenaars van het 'Future of Nature Collective' verbeelden met hun multimediale verhalen nieuwe perspectieven op de natuur. Een deel van hun werk is tijdelijk te zien op Wageningen Campus en te bewonderen bij de buiten expositieruimte (naast Impulse) en binnen in de hoofdpassage in Omnia. Ben je deze zomer op de campus? Maak dan een wandeling langs de expo en laat je verwonderen.

Organisator Wageningen Dialogues
Datum

vr 10 juni 2022 tot vr 30 september 2022

Locatie Stippeneng (next to Impulse)

We nodigen je uit van de campus te genieten, deze buitenexpositie te bekijken en een open gesprek aan te gaan. Met iemand die je kent of toevallig tegenkomt bij de expositie. Stel elkaar dan bijvoorbeeld de vraag: Wat is jouw relatie met de natuur? En met deze werken? Wat is ieders plaats in het ecosysteem - en waarom? Verras jezelf. Begin het gesprek. Ga de dialoog aan.

Kunst om de dialoog te stimuleren

Deze tentoonstelling is samengesteld in samenwerking met StichtingMIAP. “MIAP wil kunstenaars verbinden en stimuleren om nieuwe perspectieven te creëren op relevante maatschappelijke vraagstukken.” Zij doen dat door cross overs en samenwerkingen tussen kunstenaars, wetenschappers en andere actoren in de samenleving te stimuleren. Ideeën voor toekomstige tentoonstellingen? Neem dan contact met ons op.