Alumnibijeenkomst

PSIMT - Bijeenkomst Glastuinbouw nabij groene steden - 11 mei 2022

PSIMT nodigt u van harte uit voor de voorjaarsbijeenkomst met als thema Circulaire en duurzame glastuinbouw nabij groene steden op 11 mei 2022

Organisator PSIMT

Uitnodiging voor de PSIMT-studiekringbijeenkomst van woensdag 11 mei a.s. op de Floriade Expo 2022 te Almere.
Het thema is "Circulaire en duurzame glastuinbouw nabij groene steden"

* de inschrijvingstermijn is verlengd: aanmelden kan t/m 15 mei *
* voel je vrij andere geinteresseerden uit te nodigen *


We starten bij Aeres Hogeschool Almere. Duurzaamheid en circulair bouwen worden in het nieuwe gebouw van de Hogeschool naar een hoger plan getild. Het dak alleen al is er een onlosmakelijk onderdeel van met tientallen zonnepanelen, circulaire materialen, inheemse flora én fauna en regenwateropslag. Het gebouw heeft niet voor niets de Circulair Awards 2022 gewonnen! Benieuwd naar meer? Kom langs!

Na ontvangst en korte bespreking van verenigingszaken, volgt een rondleiding door het gebouw. Daarna wordt het project "Circulaire Glastuinbouw" gepresenteerd met ruimte voor discussie. Na de broodjeslunch worden we rondgeleid door de futuristische kas en hebben we tijd voor bezichtiging van de Floriade Expo 2022. Tot slot is er voor degenen die dat willen, op eigen kosten, een afsluitend groepsdiner.

Ook niet-leden zijn welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze Studiekring. Mocht u na de kennismaking besluiten ook deel te willen nemen aan volgende bijeenkomsten, zullen wij u vragen lid te worden.

Programma & kosten

Klik op de blauwe knop voor het programma met alle benodigde informatie. De inschrijvingstermijn is verlengd: aanmelden kan t/m 15 mei.

Verslag ALV 8 maart 2022

Klik op de blauwe knop voor het verslag van de online ALV van 8 maart 2022.

Lidmaatschap PSIMT

Zoals wellicht bekend bij u is de studiekring PSIMT als ondervereniging van KLV op 28 juli vorig jaar gemuteerd tot een volledig zelfstandige vereniging. PSIMT wilt u bij deze formeel uitnodigen om lid te worden van deze nieuwe vereniging en/of uw lidmaatschap opnieuw te bevestigen. Hiermee verversen zij hun ledenbestand, werken de adresgegevens bij en ook vragen ze u vriendelijk om een machtiging af te geven voor automatische incasso van de jaarlijkse contributie. Het bestuur stelt voor om de contributie voor 2022 evenals voorgaande jaren te handhaven op €15 / jaar.

Graag z.s.m. uw lidmaatschap aanmelden via de link want het oude lidmaatschap is niet meer geldig: https://forms.gle/wTbmU89fzmiAvTJK6