Activiteit

The Secrets of Sleep: een interactieve pyjama sessie 

“Ik slaap wel als ik dood ben”; gebruik je die uitdrukking weleens?? Ruil jij je nachtrust zonder aarzelen in voor een paar extra uurtjes boven de boeken? Of voor die ene extra aflevering van je favoriete serie? Dan is dit evenement voor jou!

Organisator Surf your Stress, Student Alliance Wageningen & Frisse Gedachtes
Datum

do 27 mei 2021 20:30 tot 22:00

Slaap, Stress & Studie 

Gezondheidspsycholoog Isabel van Schie (Slaapmakend) kennismaken met de geheimen en voordelen van een goede nachtrust. Veel studenten hebben moeite een gezond slaapritme aan te houden. Verbeter je prestaties in studie en sport en zelfs je sociale leven; sleep it, dream it, do it! 

Slaapmythes ontkrachten

Samen ontkrachten we enkele van de meest hardnekkige mythes over slaap. Ook onderzoeken we onze eigen slaapgewoontes, je ontdekt wat je kunt verbeteren en we dagen onszelf uit om de ingesleten gewoontes die ons uit de slaap houden te veranderen.

Introductie platform: “Science Of Sleep”

Student Alliance Wageningen (S.A.W.) lanceert het platform Science of Sleep waar je interessante links en artikelen vindt waarmee je dieper in de slaapmaterie kunt duiken. Ook organiseert S.A.W. een “sleep deepening training” waarvoor je je vanaf begin juni kunt inschrijven.

De avond wordt afgesloten met een slaapverwekkende meditatiesessie, dus, leg je mooiste, gekste, lekkerste pyjama klaar en schrijf je in.  

Gerelateerde trainingen & workshops

login@gezondeboel
  • Lekker slapen
  • Piekeren
  • Te veel social media

Login

Student for Student