Activiteit

Theatervoorstelling Everything is Connected

In deze theatrale rondleiding op Wageningen Campus geven een danser, een muzikant en een performer hun artist impressions op het "eiwittransitie" onderzoek van WUR. Onderzoekers op dit terrein streven naar een duurzamer voedselsysteem, een urgente opgave met enorme uitdagingen.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

do 25 augustus 2022 16:00

vr 26 augustus 2022 12:00

za 27 augustus 2022 16:00

zo 28 augustus 2022 16:00

Locatie World Soil Museum
ISRIC World Soil Museum (voor de steenrode gevel), Droevendaalsesteeg 3, 6708 PB Wageningen

Kooldioxide, stikstof, klimaat, eetcultuur, geopolitiek, technologie, economie, alle levensvormen op aarde, alles is met elkaar verbonden. Remco de Kluizenaar, Soundartist in residence aan de WUR nodigt danseres Yeli Beurskens (Arnhemse meisjes, Vloeistof, Telder) en Nigel Appelboom (Artez, muziektheater) uit, om samen op zoek te gaan naar een nieuw perspectief. Als ergens de oplossingen voor deze problemen gevonden kunnen worden, dan is het wel in Wageningen. Maar wat als wetenschappers hier zich ook zorgen maken over de toekomst van de mensheid. Kunnen kunstenaars helpen met creativiteit? Op zoek naar antwoorden, zullen De Kluizenaar en vrienden verdwalen in een world wide web van gedachten, of zich opnieuw verbinden met een wood wide web? Een muzikale humoristische show met wervelende inzichten in de geschiedenis en toekomst van onze geliefde planeet.

Onthoud dat dit een buitenvoorstelling is, dus kleed je naar het weer, en draag schoenen waar je een kilometer mee vooruit kunt, deels op gras/zand. (rolstoeltoegankelijk, advies leeftijd 10+) taal: Engels

Showtijden

25 augustus 16:00u (try-out)
26 augustus 12:00u
27 augustus 16:00u
28 augustus 16:00u

Tickets en info

Tickets voor WUR-medewerkers en studenten zijn gratis.
Ga naar de website van Remco de Kluizenaar.