Tentoonstelling

You in Nature: A wonderful listening experience

Wat is de waarde van de natuur? En wat is jouw meest waardevolle ervaring in de natuur? Om de buitententoonstelling 'The Future of Nature' te vieren, nodigen we medewerkers en studenten uit om samen na te denken over deze vragen. Door op zulke betekenisvolle momenten te reflecteren en ze te delen, kan een diep gevoel van verbinding ontstaan. Sta jij open voor zo’n verbindende en verhelderende ervaring?

Organisator Wageningen Dialogues
Datum

wo 7 september 2022 12:15 tot 13:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Doe ook mee

‘The Wonderful Life Experience’ is gebaseerd op het werk van dr. Jacky van de Goor, die zich op haar beurt liet inspireren door het werk van filosoof Martin Buber en de Japanse film After Life (Hirokazu, 1998). Tijdens deze lunch kan een diepe verbindingen met jezelf en een ander ontstaan, waardoor ook meer begrip ontstaat. Daarvoor onderzoeken we samen de centrale vraag:

Wat als er een hiernamaals zou zijn. Daar worden al je herinneringen gewist, behalve één. Welke herinnering, in de natuur, kies jij om mee te nemen naar de eeuwigheid?

Na deze lunch oefening kan je genieten van de natuur op de campus, te beginnen met een wandeling langs de buitententoonstelling 'Future of Nature'. We zorgen voor wat broodjes voor de eersten die arriveren. Omdat we niet weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen is het slim ook wat eigen lunch mee te brengen.