Wageningen Experience Day: 105 jaar in de toekomst

Dit jaar viert WUR haar 105de verjaardag, en jij bent uitgenodigd! Alumni, medewerkers én familieleden zijn van harte welkom op de speciale Wageningen Experience Day op zaterdag 7 oktober voor een feestelijke dag op de Campus. Bekijk het programma hieronder of meld je direct aan. Tot dan!

Programma

 • Foto door Sander Nieuwenhuys

  Hoe word ik nog succesvoller?

  Een vrolijke interactieve quiz waarbij Rob Urgert (o.a. bekend van De Kwis, Het Instituut, factcheckers en Wie denk je wel dat je bent?) het publiek ludieke vragen voorlegt over de wetenschap achter succes!

 • Film: Onder Het Maaiveld

  Onder Het Maaiveld

  De makers van De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad gaan ondergronds. De film Onder Het Maaiveld maakt het ongeziene gezien. De film inspireert en verwondert en geeft inzicht in de bodem. 

 • Voor de hele familie

  Voor de hele familie

  Tijdens deze speciale Wageningen Experience Day is jouw familie ook welkom. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop, neem een kijkje achter de schermen of ga mee met een Campustour.

105 jaar WUR

De Wageningen Experience Day (WED) is een jaarlijks terugkerend evenement voor WUR-alumni. Dit jaar is de WED onderdeel van ‘105 jaar WUR’ met als thema Shaping Sustainable Futures. Wageningen University & Research werkt al 105 jaar aan een duurzame toekomst door onderzoek en onderwijs op het gebied van klimaat, biodiversiteit, voeding, circulariteit en een gezonde levensstijl.

Bekijk de aftermovie van de Wageningen Experience Day 2022

De editie van 2022 was voor alumni. Dit jaar is de WED voor alumni, medewerkers én familie.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan