Alumni Community

Als WUR-alumna/alumnus maak je deel uit van een wereldwijd Wagenings netwerk van bijna 65.000 afgestudeerden. Je relatie met WUR eindigt niet na je afstuderen. Want of je nu in Nederland blijft of je loopbaan in het buitenland vormgeeft, we hopen dat je contact houdt met je Wageningse vrienden én met je alma mater.

In Nederland en in het buitenland zijn er diverse hechte netwerken waar je mensen met dezelfde interesses treft en die een goede plek zijn om kennis en inspiratie op te doen, verhalen te delen en je netwerk te verbreden.

Zo zijn er in Nederland vijf regiokringen, diverse internationale chapters, het 4TU-DEAN-netwerk en organiseert het alumnibureau alumni-evenementen over de hele wereld, waaronder bedrijfsbezoeken bij interessante bedrijven binnen de WUR-domeinen.

Daarnaast worden er jaarlijks reünies georganiseerd en kun je aansluiten bij 13 zelfstandige Studiekringen en Netwerken. En tenslotte organiseert het alumnibureau jaarlijks de Wageningen Experience Day voor alle alumni.


4TU Dutch Engineers Alumni Network (DEAN)

Samen met de Nederlandse technische universiteiten TU Delft, TU Eindhoven en UTwente, vormt WUR het DEAN netwerk. DEAN is in 2014 van start gegaan en heeft inmiddels actieve communities in Australië, Canada, Frankrijk, de Nordics, Spanje, Duitsland, Zwitserland, het VK en de VS.