Internationale Alumni Netwerken

Team Alumnirelaties van Wageningen University & Research (WUR) stimuleert de zeer gewaardeerde Wageningse afgestudeerden om bij te dragen aan het verbreden, verdiepen en versterken van de alumninetwerken wereldwijd. De Wageningen Alumni Chapters/Networks zijn daarom opgericht om internationale alumni met elkaar en met WUR te verbinden.

Wageningen Alumni Chapters & Networks

Er zijn al acht officiële WUR Alumni Chapters over de hele wereld en in verschillende landen zijn Alumni Networks actief. Veel alumni hebben zich enthousiast aangeboden om actief deel te nemen aan deze hoofdstukken en netwerken. Bekijk de Engelse pagina voor meer informatie over de chapters en de verschillende buitenlandse social media groepen. Selecteer rechtsbovenin de taal 'Engels' om naar de Engelse pagina te gaan.

Team Alumnirelaties helpt en faciliteert de alumnivrijwilligers bij het ontwikkelen van succesvolle netwerken. Lijkt het je leuk om in je thuisland een WUR Alumni Chapter of Netwerk op te zetten? Neem dan contact met ons op via alumni@wur.nl.

Vergeet niet lid te worden van de groep van jouw land op WUR Connect!