YUFA

Wij zijn YUFA. YUFA is de studentencommissie van het alumnibureau van Wageningen University & Research. We zijn een commissie dóór studenten, vóór studenten. Ons doel is om studenten en net afgestudeerden te helpen bij het ontwikkelen van de juiste skills als voorbereiding op het werkzame leven. Hierbij staan de vaardigheden en praktische kennis, die je niet direct leert op de universiteit, maar wel nodig hebt in de toekomst, centraal.

Uniek is onze connectie met Wageningse alumni, die we regelmatig uitnodigen om aan te sluiten bij onze evenementen. Het delen van deze ervaringen blijkt erg waardevol in het proces van afstuderen en beginnen op de arbeidsmarkt.

Voorbeelden van evenementen die we organiseren zijn: “Online Job Applications”, “Networking: Improve Your Skills!”, “To do a PhD: Pleasure or Burden?”, “Studieschuld”, “Onderhandelingsvaardigheden”, “New Job: Lost and Found?!”, “A dive into the Academic World” en Career Cafes, waarbij laagdrempelig gesproken kan worden met Wageningse alumni.

Bijna of net afgestudeerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jonge alumni? Bekijk deze pagina.

Onderdeel worden van YUFA? Dat kan!

YUFA is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze nieuwe leden voor de commissie!

Heb je interesse in deze commissie door studenten, voor studenten? Klik dan op de oranje knop hieronder om de vacature te lezen. We zien je sollicitatie graag verschijnen!

Voorgaande activiteiten