Stage

(Afstudeer)stage Bodem en Ondergrond

Stage- of afstudeermogelijkheid voor een periode van ongeveer 20 weken bij Sweco.

“Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het ontwerpen of ontwikkelen van de samenlevingen en steden van de toekomst? Wil je jezelf verder ontwikkelen door vanuit je kennis over Bodem en Ondergrond mee te werken aan integrale projecten? Reageer dan snel en neem contact met mij op. Ik maak graag kennis met je!”

Sweco is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende (afstudeer)stagiair Bodem en Ondergrond! Je maakt onderdeel uit van een team Bodem en Ondergrond op één van onze kantoren in Nederland.
Wij richten ons op integrale projecten met betrekking tot gebiedsontwikkeling waarbij de nadruk ligt op een duurzaam gebruik van de ondergrond. Hierbij kan je onder andere denken aan herontwikkeling van stationsgebieden, bodemsanering van woningbouw- en bedrijfslocaties, hergebruik van stortplaatsen en slim gebruik van bodemdata voor ruimtelijke ontwikkelingen.

Voor je stage zullen we een onderwerp kiezen dat past bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie én de eisen die je opleiding daaraan stelt. Tijdens je stage zal je meedraaien in concrete projecten van onze klanten.

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en heb jij affiniteit met bodem en ondergrond? Wil jij weten hoe het is om stage te lopen bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa en wil jij jouw bijdrage leveren om een project tot een succes te maken? Reageer dan nu!

Wij zoeken

  • Je volgt een relevante hbo- of wo-opleiding zoals bijvoorbeeld Milieukunde, Aardwetenschappen, Geo-informatie/GIS of Geotechniek
  • Je bent communicatief sterk, ondernemend en ambitieus
  • Je bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 20 weken

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op de vacature-pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Dimitri van de Vis, Teammanager Bodem en Ondergrond, telefoon +31 6 11 00 76 70 of via dimitri.vandevis@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Meer informatie