Stage

(Afstudeer)stage Circulaire Gebiedsontwikkeling

Stage of afstudeeropdracht bij ingenieursbureau Sweco. Je bent bij voorkeur zo snel mogelijk beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa dat werkt aan actuele en urgente maatschappelijke vraagstukken zoals circulaire gebiedsontwikkeling? Lijkt het je leuk om jouw analytisch vermogen in te zetten om een praktisch toepasbare tool voor circulariteit te ontwikkelen? Grijp dan nu de kans om vele aspecten van je opleiding te toetsen aan de praktijk!

Voor onze afdeling Gebiedsadvies is Sweco op zoek naar twee enthousiaste en ondernemende stagiairs die zich bezig gaan houden met het ontwikkelen van een afwegingskader voor circulaire gebiedsontwikkeling. Je standplaats is flexibel en zal in overleg worden bepaald.

Tijdens de (afstudeer)stage zal je samen met een andere stagiair een afwegingskader ontwikkelen voor circulaire gebiedsontwikkeling waarin onder andere financiële aspecten, technische haalbaarheid, sociale haalbaarheid, ruimtelijke inpasbaarheid en de bijdrage aan circulariteit van verschillende circulaire maatregelen kunnen worden afgewogen. Dit afwegingskader is bedoeld om in de praktijk onderbouwde keuzes te kunnen maken in gebiedsontwikkeling. We beseffen dat dit een uitdagende opdracht is, vandaar ook onze voorkeur om deze opdracht met twee stagiairs uit te voeren. Als stagiair word je begeleid door een collega en maak je deel uit van één van de teams van Gebiedsadvies zodat je inzicht krijgt in het werken bij Sweco.

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht waar je je bezig kan houden met circulaire gebiedsontwikkeling en het opzetten van een praktisch toepasbare methodiek? Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van het team Gebiedsadvies bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa? Reageer dan nu op deze functie en we maken graag kennis met je!

Wij zoeken

  • Je volgt een wo-opleiding zoals Ruimtelijke Ordening, Planologie, Stedenbouw, Industrial Ecology, Environmental Sciences of Urban Environmental Management
  • Je hebt aantoonbare ervaring met circulariteit en dit blijkt ook uit jouw studiekeuzes en (neven)activiteiten
  • Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en kan goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden
  • Je bent proactief, communicatief vaardig en leergierig
  • Je bent bij voorkeur vanaf het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op de vacature-pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Janneke van der Leer, Adviseur Gebiedsadvies, telefoon +31 6 13 06 43 19 of via janneke.vanderleer@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Meer informatie