Internship

Alliantie Voeding in de Zorg

De Alliantie Voeding in de Zorg zoekt per direct een enthousiaste student Communicatie. Vind jij het leuk om ons communicatie beleid aan te scherpen, zodat we de Alliantie Voeding nog steviger op de kaart kunnen zetten? Deins jij er niet voor terug om in vele onderwerpen tegelijk te duiken? Neem dan contact met ons op!

Profiel en werkzaamheden

We zoeken een pro-actieve student Communicatie, met passie voor voeding en gezondheid. Tijdens de stage:

Denk je mee over strategische keuzes om de PR- en communicatie van de Alliantie Voeding in de Zorg verder te versterken. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan:

  • het aanbrengen van focus in de inzet van onze social media kanalen op basis van jouw kennis: welke doelgroepen bereiken we waar? En op welke manier?
  • het uitvoeren van een Google Analytics analyse op onze nieuwe website, om zo verbeterslag mogelijk te maken.
  • het opstarten van een campagne om onze projecten in beeld te brengen bij onze doelgroep.

Werk je mee met onze dagelijkse communicatie activiteiten, zoals het schrijven van nieuwsberichten, het creëren van content voor onze social media en het organiseren van events. Deze ervaringen in de dagelijkse praktijk neem je direct mee in de ontwikkeling van het communicatiebeleid.

Jij bent een student communicatie die:

  • graag zelfstandig werkt en een pro-actieve houding heeft
  • van aanpakken houdt en creatief is
  • goed en vlot schrijft –in het Nederlands en Engels
  • enthousiast is over onze ambitie en werkwijze

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een dynamische en informele werkomgeving vol ambitie en enthousiasme. Geen dag verloopt hier hetzelfde. Je doet ervaring op met communicatie in de life-science praktijk. Je werkplek zal afwisselend vanaf Wageningen University & Research, Ziekenhuis Gelderse Vallei en gewoon lekker thuis zijn.