Alumniverhaal

"Als junior adviseur ga ik regelmatig een dag bij een projectpartner of een klant op bezoek."

Ik ben direct na het afronden van mijn bachelor en master aan de slag gegaan bij Schuttelaar & Partners. Dit is een advies- en communicatiebureau dat werkt aan een gezondere en duurzame wereld.

In mijn werk kan ik de kennis uit de studie goed toepassen!

Op het moment houd ik mij bezig met landbouwthema’s en geef ik bedrijven en organisaties advies over hun strategieën en beleid. Ik voer regelmatig opdrachten uit op het gebied van stakeholder- management. Daarnaast ontwikkel ik praktische communicatieopdrachten zoals een infographic, film of brochure.

Mijn werk is zeer gevarieerd en ik ben regelmatig een dag bij een projectpartner of een klant op bezoek. Ik werk met grote en internationale klanten, maar ook met kleinere bedrijven. Deze diversiteit vind ik heel leuk aan mijn baan! Verder zijn mijn collega’s zeer inspirerend en motiverend; ik leer veel van ze! Tijdens de master heb ik veel geleerd over de complexe samenwerking tussen verschillende partijen. In mijn werk kan ik deze kennis goed toepassen, omdat veel van onze klanten zich in een lastig en dynamisch speelveld bevinden. Ik kan hen helpen met het vinden van de juiste strategie om zich voor te bereiden op de toekomst en duurzame stappen te nemen.

Huidige studenten wil ik meegeven dat het belangrijk is om voor jezelf concreet te maken wat je geleerd hebt en wat je toegevoegde waarde is voor een werkgever. Verder is het belangrijk om gebruik te maken van jouw netwerk. Vrienden of huisgenoten die net zijn gaan werken, kunnen je bijvoorbeeld helpen met het zoeken naar een geschikte baan.