Studying Anytime, Anyplace laptop, software & service

Om flexibel en online onderwijs te kunnen bieden is een laptop onmisbaar. Bij computerpractica wordt het gebruik van je eigen (Windows) laptop met een KANS/RSI preventie-set (laptop-verhoger, toetsenbord en muis) de standaard.

  • In de WUR LaptopShop kun je als WUR-student met je WUR-account tegen aantrekkelijke korting een laptop aankopen. Deze voldoen aan de gestelde eisen en bevat een uitgebreid servicepakket.
  • Studie- en vaksoftware kun je via de WUR AppStore gebruiken op je laptop.
  • Lichamelijke klachten bij het gebruik van je laptop voorkom je met de KANS/RSI artikelen. WUR biedt extra korting op een laptopverhoger en toetsenbord.
  • We zullen zoveel mogelijk contact momenten op de campus laten plaatsvinden, maar door de coronamaatrgelen zal een deel van het onderwijs in het komend studiejaar ook online zijn.

Meer informatie vind je hieronder:

Heb je hulp nodig of heb je een vraag?
Bezoek: ServicePoint IT, balie Forum, ma-vr 7.30 – 18.00 uur (tijdelijk 8.30-17.00)
Bel: Servicedesk IT (31) 317 4 88888, ma–vr 08.00 - 17.30 uur
E-mail: servicedesk.it@wur.nl

Altijd en overal studeren, betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot de software die jij nodig hebt om te kunnen studeren. Let wel, dit betekent niet dat je te allen tijde bezig zou moeten zijn met studeren. Het is belangrijk dat je een juiste balans vindt tussen studie en ontspanning! Wil je meer weten of maak je je zorgen of je teveel spanning of stress ervaart, kijk dan eens op deze pagina.